Boek nu jouw verblijf in het Plopsa Hotel inclusief dé sprookjesmusical Sneeuwwitje

De musicalhit Sneeuwwitje is terug met een sterrencast!

Vanaf 2 juli 2024 komt dé sprookjesmusical Sneeuwwitje - waarmee het voor Studio 100 ooit begon - naar het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Laat je meeslepen door het betoverende verhaal, de bekende muziek en de indrukwekkende decors! Jouw musicalbezoek helemaal compleet maken doe je met een verblijf in het viersterren superior Plopsa Hotel, inclusief ontbijt, luxueus avondbuffet en twee dagen toegang tot Plopsaland en Plopsaqua De Panne.

Boek nu jouw overnachting in het Plopsa Hotel en krijg jouw tickets voor de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje CADEAU, ter waarde van €49 per persoon oftewel €196 voor een gezin van 4 personen.

Boek nu

Boek nu jouw verblijf inclusief Sneeuwwitje-tickets in jouw arrangement:

Voeg in de stap 'Personaliseer uw verblijf' de optie 'Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje' toe aan jouw boeking om van het aanbod te profiteren. Je ontvangt de tickets bij de check-in in het Plopsa Hotel. De zitplaatsen zullen automatisch toegewezen worden.

Juli 2024

Augustus 2024

Prijs van €169 per persoon is gebaseerd op de kamerprijs voor een Theaterkamer voor 4 personen voor de nacht van 2 op 3 juli 2024.

Boek jouw verblijf

Proximus Cocktailbar

Dé sprookjesmusical Sneeuwwitje komt terug!

Studio 100 brengt de musical terug waarmee het allemaal begon! Laat je meeslepen door het betoverende verhaal van Sneeuwwitje en de Prins, de bekende muziek en de indrukwekkende decors... En dit allemaal met een sterrencast met Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer in de hoofdrollen.

Nog niet helemaal zeker?

Kies dan voor de annulatie-optie! Voor slechts €5 per persoon per nacht geniet je van flexibelere annulatievoorwaarden. Je kan de annulatie-optie toevoegen in de stap 'Personaliseer jouw verblijf' tijdens het boeken van jouw verblijf.

Het arrangement is enkel boekbaar voor aankomsten tussen 2 juli 2024 en 1 september 2024 waarop de sprookjesmusical Sneeuwwitje te zien is. Boek jouw verblijf voor 1 september 2024. Per nacht zijn gratis tickets voor 1 Sneeuwwitje-show of 1 voorstelling van de Gert & James ZomerRevue inbegrepen. Aanbod geldig zolang de zaalcapaciteit van het theater dit toelaat. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.

Details van het arrangement

page-event.confirm.date

Geldig voor aankomsten

Tussen 2 juli 2024 en 1 september 2024
page-event.confirm.date

Boek voor

1 september 2024