Het Studio 100 Festival: waar plezier en magie samenkomen

Plopsaland De Panne tovert om in het Studio 100 Festival vol muziek en magie vanaf 30 maart 2024! Laat je betoveren door een overvloed aan iconische attracties, unieke shows, betoverende Meet and Greets en een gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels die je nergens anders vindt. Het wordt een jaar magischer dan ooit voor iedere leeftijd in Plopsaland De Panne! Plan nu je betoverende vakantie in het Plopsa Hotel en stap binnen in de wereld van het Studio 100 Festival in Plopsaland De Panne.

Profiteer nu van extra voordelige tarieven voor het hele jaar en mis het event van het jaar niet!

Boek nu

Prijs van €154 per persoon is gebaseerd op de kamerprijs voor een Theaterkamer voor 4 personen voor de nacht van 28 op 29 juni 2024.

Boek nu

Shows die je doen verbazen

Dompel jezelf onder in spectaculaire shows die je nog nooit eerder zag in Plopsaland De Panne.

Proximus Cocktailbar

De Grote Welkom Show

Betreed elke ochtend het epische avontuur van het Studio 100 Festival als hoofdrolspeler van de dag! Elke openingsdag maak jij kans om samen met enkele geliefde figuren de Festival-sleutel om te draaien en de magie van het Studio 100 Festival te laten ontwaken op het Dorpsplein. De feestvreugde bereikt haar hoogtepunt met een hartverwarmende welkomstdans met je favoriete Plopsa-figuren.

Proximus Cocktailbar

Studio 100 Festival On Wheels

Je favoriete figuren komen tot leven tijdens de gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels. Een echte primeur op het Studio 100 Festival! Ervaar de magie van dichtbij terwijl personages door het park rondrijden om je te begroeten. Een unieke en interactieve manier om de betoverende wereld van Studio 100 te verkennen op weg naar jouw favoriete attracties.

Proximus Cocktailbar

Grand Finale Show

Sluit het Studio 100 Festival in absolute stijl af met de adembenemende Grand Finale Show! Ontvang de ultieme dosis spektakel terwijl een betoverende Festival On Wheels met jouw favoriete Studio 100-figuren op het Dorpsplein rolt. Dans en zing mee door je favoriete figuren op de opzwepende muziek die de lucht vult! Ervaar een moment van pure magie terwijl je samen met de Studio 100-familie het festival in stijl afsluit.

 

Ontmoet je favoriete figuren

Voor de ultieme fan-ervaring zijn er extra veel ontmoetingen met je favoriete Studio 100-figuren. Grijp de kans om hand in hand te lopen met je helden, een foto te maken en misschien zelfs een handtekening te scoren.

Extra veel attractieplezier het hele jaar door

Duik in een eindeloze wereld van plezier met maar liefst 55 attracties, zowel binnen als buiten in Plopsaland De Panne!

Ontdek de unieke show-arrangementen

Proximus Cocktailbar

Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje

Vanaf 2 juli 2024 komt dé sprookjesmusical Sneeuwwitje - waarmee het voor Studio 100 ooit begon - naar het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Laat je meeslepen door het betoverende verhaal, de bekende muziek en de indrukwekkende decors! Boek nu jouw overnachting in het Plopsa Hotel en krijg jouw tickets voor de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje CADEAU.

Boek nu

Plan nu je verblijf!

Geniet met vrienden of familie van een betoverende vakantie op het moment dat jij wenst. Profiteer nu van extra voordelige tarieven. Wees snel, want vol = vol.

Nog niet helemaal zeker?

Kies dan voor de annulatie-optie! Voor slechts €5 per persoon per nacht geniet je van flexibelere annulatievoorwaarden. Je kan de annulatie-optie toevoegen in de stap 'Personaliseer jouw verblijf' tijdens het boeken van jouw verblijf.

Details van het arrangement

page-event.confirm.date

Geldig voor aankomsten

Tussen 31 maart 2024 en 31 maart 2025
page-event.confirm.date

Boek voor

31 maart 2025