Ontdek de glamour van de Gert & James ZomerRevue in Plopsaland De Panne

Uw gastheren voor deze avond: James Cooke & Gert Verhulst!

Studio 100 brengt swing in uw zomeravond met de Gert & James ZomerRevue! Verwacht een groots ensemble maar ook niemand minder dan Ruth Beeckmans & Karen Damen. Samen met Gert Verhulst & James Cooke verzekert dit kwartet een avond vol sketches en glamour onder begeleiding van live-muziek van de XL-Band. Maak jouw avond helemaal compleet met een overnachting in het viersterren superior Plopsa Hotel, inclusief ontbijt, een glamoureus ZomerRevue-buffet in de Foyer van het Studio 100 Theater in De Panne en twee dagen toegang tot Plopsaland en Plopsaqua De Panne.

Boek nu jouw overnachting in het Plopsa Hotel en krijg jouw tickets voor de Gert & James ZomerRevue CADEAU, ter waarde van €49 per persoon oftewel €196 voor een gezin van 4 personen.

Boek nu

Boek nu jouw verblijf inclusief Gert & James ZomerRevue in jouw arrangement:

Voeg in de stap 'Personaliseer uw verblijf' de optie 'Gert & James ZomerRevue' toe aan jouw boeking om van het aanbod te profiteren. Je ontvangt de tickets bij de check-in in het Plopsa Hotel. De zitplaatsen zullen automatisch toegewezen worden.

Prijs van €170 per persoon is gebaseerd op de kamerprijs voor een Theaterkamer voor 4 personen voor de nacht van 21 op 22 juli 2024.

Boek jouw verblijf

Proximus Cocktailbar

Beleef een avond vol glitter en glamour

Stap binnen in de magische wereld van de revue, waar glamour en entertainment hand in hand gaan. Live-muziek, hilarische sketches en oogverblindende glamour komen samen in een onvergetelijke revue show. Uw gastheren voor deze avond zijn niemand minder dan de charmante Gert Verhulst en de grappige James Cooke. Een groots ensemble maakt de show op een element na compleet. Gert & James worden vergezeld door sterren van de avond: Ruth Beeckmans en Karen Damen.

Nog niet helemaal zeker?

Kies dan voor de annulatie-optie! Voor slechts €5 per persoon per nacht geniet je van flexibelere annulatievoorwaarden. Je kan de annulatie-optie toevoegen in de stap 'Personaliseer jouw verblijf' tijdens het boeken van jouw verblijf.

Het arrangement is enkel boekbaar voor aankomsten op 20 en 21 juli 2024 en 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10 of 11 augustus 2024 waarop de Gert & James ZomerRevue te zien is. Boek jouw verblijf voor 11 augustus 2024. Per nacht zijn gratis tickets voor 1 voorstelling van de Gert & James ZomerRevue of de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje inbegrepen. Indien je het Gert & James ZomerRevue-arrangement boekt, is het ZomerRevue-buffet in de Foyer van het Studio 100 Theater De Panne inbegrepen (in plaats van het buffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel). Aanbod geldig zolang de zaalcapaciteit van het theater dit toelaat. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.