Vier een spetterend oudejaar!

Duizenden fonkelende lichtjes, betoverende attracties, hartverwarmende animatie, fantastische dj-sets van onder andere Viktor Verhulst & Kobe Ilsen, tal van andere optredens én samen aftellen naar 2022 met een magisch vuurwerk: in Plopsaland De Panne luid je op vrijdag 31 december feestelijk het nieuwe jaar in!

Ontdek hier het volledige programma

Boek je arrangement in het 4-sterren superior Plopsa Hotel inclusief verblijf, toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, ontbijtbuffet, het luxeuze diner, parking én New Year's Eve en plof na een fantastische avond neer in een van de 117 gethematiseerde kamers! Zin in een nieuwjaarsduik? Toegang tot Plopsaqua De Panne is inbegrepen in je verblijf!

Verwen jezelf met een luxueus diner Le Grand Buffet!

Sluit het jaar op magische wijze af en combineer New Year's Eve met een heerlijk diner in een prachtig kader op 31 december 2021 van 19:00 tot 23:00 uur! Je eet zoveel je maar wil uit het speciale New Year's Eve buffet met een ruime keuze aan koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten en een uitgebreid dessertbuffet.

Als hotelgast van het Plopsa Hotel is toegang tot New Year's Eve en het luxueuze diner in Restaurant Le Grand Buffet inbegrepen in je verblijfsarrangement.

Steeds inbegrepen in een verblijf rechtstreeks geboekt via plopsahotel.be:

Toegang tot Plopsaqua De Panne en Plopsaland De Panne of Mayaland Indoor

Bekijk de openingstijden

Heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet

Heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet

Wie weet komt Bumba wel langs jouw tafel...

Luxe-avondbuffet

Luxe-avondbuffet

In Restaurant Le Grand Buffet

Parking tijdens het volledige verblijf

Parking tijdens het volledige verblijf

Details van het arrangement

page-event.confirm.date

Geldig voor aankomsten

Tussen 31 december 2021 en 31 december 2021
page-event.confirm.date

Boek voor

31 december 2021