Maya verwelkomt je in het Plopsa Hotel voor een onvergetelijke Maya-vakantie!

Maya de Bij verlaat haar bloemetjesweide en gaat op avontuur in het Plopsa Hotel! Ze nodigt alle Maya-fans uit voor een magisch verblijf in het Plopsa Hotel. Boek nu jouw Maya-arrangement en krijg 10% korting op je verblijf en gratis verblijf voor kinderen tot en met 3 jaar ! Leef je uit op de betoverende attracties in Plopsaland De Panne én Plopsaqua De Panne en maak je dag compleet met een magische Maya meet&greet!

Boek hier je Maya-arrangement met promocode MAYA en ontvang 10% korting!

Inbegrepen in jouw Maya-arrangement

  • Een magisch verblijf in het Plopsa Hotel
  • Heerlijk dineren tijdens het avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet (bij aankomsten op vrijdag)
  • Meet&Greet met Maya de Bij tijdens het ontbijt- en avondbuffet
  • Gratis verblijf voor kinderen tot en met 3 jaar
  • Cadeaubon van €25 waarmee je Maya de Bij-merchandise kan kopen in het Plopsa Hotel

Toegangstickets voor Plopsaland en Plopsaqua De Panne zijn niet standaard inbegrepen in een verblijf. Je kan deze tickets toevoegen tijdens het online reserveren. Plopsaqua De Panne is elke dag tijdens je verblijf geopend. Plopsaland De Panne is in november en december enkel op woensdagen, zaterdagen en zondagen geopend.

Boek hier je Maya-arrangement met promocode MAYA en ontvang 10% korting!

Samson & Marie Luxe Suite Samson & Marie Luxe Suite
Samson & Marie Luxe Suite Samson & Marie Luxe Suite

Het Maya-arrangement is enkel boekbaar voor aankomsten van maandag tot en met vrijdag tussen 7 november en 23 december 2022. Je kan Maya de Bij ontmoeten tijdens het ontbijtbuffet tussen 08:00 en 10:00 uur en tijdens het avondbuffet (enkel op vrijdag) tussen 17:30 en 18:30 uur. Controleer steeds de openingstijden van Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne tijdens de periode van jouw verblijf. Plopsaqua De Panne is dagelijks geopend. Plopsaland De Panne is in november en december geopend op woensdagen en tijdens weekends. De kamerprijzen houden hiermee rekening. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.

Details van het arrangement

page-event.confirm.date

Geldig voor aankomsten

Tussen 7 november 2022 en 23 december 2022
page-event.confirm.date

Boek voor

23 december 2022